Biologia | Podręcznik. Szkoła branżowa I stopnia, Beata Jakubik, Renata Szymańska, wyd. Operon, 2019, nr dop. 1072/1/2019 |
Biznes i zarządzanie | Krok w biznes i zarządzanie 1. Podręcznik dla branżowej szkoły I stopnia; Tomasz Rachwał, Zbigniew Makieła, wyd. Nowa Era, 2023, nr dop. 1197/1/2023 oraz Krok w biznes i zarządzanie 2. Podręcznik dla branżowej szkoły I stopnia Tomasz Rachwał Zbigniew Makieła; wyd. Nowa Era, 2024, nr dop. 1197/2/2024 |
Edukacja dla bezpieczeństwa | Edukacja dla bezpieczeństwa. Podręcznik dla branżowej szkoły I stopnia; Barbara Boniek, Andrzej Kruczyński, wyd. Operon, 2023, nr dop. 1194/2023 |
Geografia | Geografia 1. Podręcznik. Szkoła branżowa I stopnia; Sławomir Kurek, wyd. Operon, 2020, nr dop. 1110/1/2020 |
Historia | Dziś historia 1, Stanisław Zając, wyd. SOP Oświatowiec Toruń, nr dop. 1023/1/2019 |
Informatyka | bez podręcznika |
Język angielski | Podręcznik: Life Vision Elementary A1/A2, Carla Leonard, wyd. Oxford, 2022, nr dop. 1130/1/2022 |
Ćwiczenia: Life Vision Elementary A1/A2, Helen Haliwell, wyd. Oxford, 2022 |
Język angielski – ćwiczenia konwersacyjne | bez podręcznika |
Język polski | To się czyta! Podręcznik do języka polskiego dla branżowej szkoły I stopnia, Klasa 1; Anna Klimowicz, Joanna Ginter; wyd. Nowa Era, 2019, nr dop. 1025/1/2019 |
Matematyka | To się liczy! Klasa pierwsza; Karolina Wej, Wojciech Babiański; wyd. Nowa Era, 2019, nr dop. 967/1/2019 |
Fizyka | Podręcznik Fizyka 1. Szkoła branżowa I stopnia, Grzegorz Kornaś, wyd. Operon 2020, numer dopuszczenia: 1086/1/2020 |
Religia | ” W poszukiwaniu wolności”ks. M. Zając – Gaudium; AZ-31-01/18-LU-1/20 |
Wychowanie fizyczne | bez podręcznika |
Przedmioty zawodowe | |
Przygotowanie dań | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 1; Małgorzata Konarzewska; WSiP, 2019 oraz Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2; Małgorzata Konarzewska, WSiP oraz Sporządzanie potraw i napojów, część 1; Marzanna Zimkiewicz; WSiP 2019, MEN 1.14/2018 oraz Sporządzanie potraw i napojów, część 2; Anna Kmiołek – Gizara; WSiP, 2019; MEN 1.16/2018 |
Przyjmowanie i magazynowanie żywności |
Wydawanie dań |
Bezpieczeństwo i higiena pracy |
Podstawy żywienia i gastronomii |