Biologia | Biologia 3. Podręcznik dla szkoły branżowej I stopnia; Beata Jakubik, Renata Szymańska, wyd. Operon, 2021, nr dop. 1072/3/2021 |
Geografia | Geografia 2; Sławomir Kurek, wyd. Operon, 2020, nr dop. 1110/2/2020 |
Historia | Dziś historia 3, Stanisław Zając, wyd. SOP Oświatowiec Toruń, nr dop. 1023/3/2021 |
Język angielski | Podręcznik: Vision 2. Podręcznik, Michael Duckworth Elizabeth Sharman ; wyd. Oxford, 2019; nr dop. 986/2/2019 |
Język angielski – ćwiczenia konwersacyjne | bez podręcznika |
Język polski | To się czyta! Podręcznik do języka polskiego dla branżowej szkoły I stopnia, Klasa 3; Anna Klimowicz, Joanna Ginter; wyd. Nowa Era, 2021, nr dop. 1025/3/2021 |
Matematyka | To się liczy! Klasa trzecia; Karolina Wej, Wojciech Babiański; wyd. Nowa Era, 2021, nr dop. 967/3/2021 |
Religia | W poszukiwaniu nadziei, podręcznik pod red. ks. Mariana Zająca, wyd. Gaudium; AZ- 33- 01/18 – LU – 15/22 |
Wychowanie fizyczne | bez podręcznika |
Przedmioty zawodowe | |
Język angielski zawodowy | Cooking z serii Career Paths, Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley; wydawnictwo Express Publishing, 2018 |
Podstawy żywienia i gastronomii | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 1; Małgorzata Konarzewska; WSiP, 2019 oraz Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2; Małgorzata Konarzewska, WSiP, 2019; oraz Sporządzanie potraw i napojów, część 1; Marzanna Zimkiewicz; WSiP 2019; MEN 1.14/2018 oraz Sporządzanie potraw i napojów, część 2; Anna Kmiołek – Gizara; WSiP, 2019; MEN 1.16/2018 |
Przygotowanie dań |
Wyposażenie techniczne |
Wydawanie dań |