Biologia | Biologia 2. Podręcznik. Szkoła branżowa I stopnia, Beata Jakubik, Renata Szymańska, wyd. Operon, 2020, nr dop. 1072/2/2020 |
Geografia | Geografia 1. Podręcznik. Szkoła branżowa I stopnia; Sławomir Kurek, wyd. Operon, 2020, nr dop. 1110/1/2020 |
Historia | Dziś historia 2, Stanisław Zając, wyd. SOP Oświatowiec Toruń, nr dop. 1023/2/2020 |
Język angielski | Podręcznik: Life Vision Elementary A1/A2, Carla Leonard, wyd. Oxford, 2022, nr dop. 1130/1/2022 |
Ćwiczenia: Life Vision Elementary A1/A2, Helen Haliwell,Carla Leonard, wyd. Oxford, 2022 |
Język angielski – ćwiczenia konwersacyjne | bez podręcznika |
Język polski | To się czyta! Podręcznik do języka polskiego dla branżowej szkoły I stopnia, Klasa 2; Anna Klimowicz, Joanna Ginter; wyd. Nowa Era, 2020, nr dop. 1025/2/2020 |
Matematyka | To się liczy! Klasa druga, Karolina Wej, Wojciech Babiański; wyd. Nowa Era, 2020, nr dop. 967/2/2020 |
Religia | W poszukiwaniu dojrzałej wiary, podręcznik pod red. ks. Mariana Zająca, wyd. Gaudium; AZ-32-01/18-LU-3/21 |
Wychowanie fizyczne | bez podręcznika |
Przedmioty zawodowe | |
Przygotowanie dań | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 1; Małgorzata Konarzewska; WSiP, 2019 oraz Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2; Małgorzata Konarzewska, WSiP, 2019 oraz Sporządzanie potraw i napojów, część 1; Marzanna Zimkiewicz; WSiP 2019; MEN 1.14/2018 oraz Sporządzanie potraw i napojów, część 2; Anna Kmiołek – Gizara; WSiP, 2019; MEN 1.16/2018 |
Przyjmowanie i magazynowanie żywności |
Wydawanie dań |
Bezpieczeństwo i higiena pracy |
Podstawy żywienia i gastronomii Wyposażenie techniczne |
Język angielski zawodowy | Cooking z serii Career Paths, Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley; wydawnictwo Express Publishing, 2018 |